Het is vakantie tijd, we zijn gewoon geopend. Het kan zijn dat we telefonisch iets minder te bereiken zijn.

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Arrma trxxs 1/10 OUTCAST 4X4 4S V2 BLX Stunt Truck RTR, Rood ARA4410V2T4

ARRMA

Prijs: 519,99
Model: ARA4410V2T4

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Belangrijkste verbeteringen:
Metalen middendifferentieel voor verbeterde tractie
Bijgewerkt chassis met centrale differentieelmodule, scharnierpenversteviging en vuilafvoer
Outdrive-beschermers, langere zijbeschermers en wishbone-vuilbeschermers
Spektrum S662 digitale servo met metalen tandwielen en hoger koppel met middenstuk van aluminium behuizing
Koeler met Spektrum Firma 120A V2 Smart ESC
Verbeterd batterijbevestigingssysteem met draadclips
Extra bewezen kenmerken:
Volledig gemonteerd, afgewerkt en klaar voor gebruik
Spektrum SLT3 2,4 GHz zender en dual-protocol SR315-ontvanger
Spektrum Firma 3668 2400Kv borstelloze motor met ARRMA koellichaam en koelventilator
EXB volledig metalen tandwieldifferentiëlen
EXB CVD aandrijfassen voor en achter
Brede spoorbreedte van 17,72 inch voor en achter voor agressief bashen
Lang chassis van 20,28 inch voor stabiliteit en controle
Kortere wielbasis van 12,32 inch voor stuntmogelijkheden
Overal rubberen afgeschermde lagers
Centrale steunbeugel voor maximale duurzaamheid
Dubbele wishbone voor- en achtervering
Met olie gevulde aluminium schokdempers met siliconen O-ringen
Hoge schoktorens voor langere reizen
Stuursysteem met steenruiming
Stoere zwarte multispaaks wielen
CNC-gefreesde, rood geanodiseerde 17 mm wielnaven
Geventileerde multi-terrain dBoots BACK-FLIP LP laagprofielbanden
Verstelbare spanschroeven
Verstelbare rijhoogte
Verstelbare lichaamssteunen
Voorbumper en beschermende onderste beschermplaten voor en achter
Wheeliebar met rubberen banden
2 jaar beperkte garantie (zie website voor details)
Overzicht
Geladen met legendarische ARRMA-sterkte en snelheid, is de OUTCAST 4S BLX-stunttruck op schaal 1/10 in staat tot meer dan eenvoudig offroad-bashing. De korte wielbasis van 12,32 inch maakt salto's mogelijk en maakt het gemakkelijk om behendig door obstakels en terrein te manoeuvreren.

Gebouwd op de nieuwste evolutie van het 4S BLX-platform – de betaalbare middenweg tussen wendbare 3S BLX-voertuigen en grotere, krachtigere 6S BLX-machines – is deze versie van de OUTCAST klaar voor versterkte allroad-explosies en stunts! Het zet de knop voor de mogelijkheden van de stunttruck hoger, zodat iedereen ARRMA-bediening, -prestaties en -snelheid van het volgende niveau kan ervaren.

De updates waar de chauffeurs het meeste naar verlangden zijn inbegrepen, te beginnen met een versterkt, diff-compatibel chassis. De ARRMA OUTCAST 4S BLX heeft nu een middendifferentieelmodule met een middendifferentieel met aluminium behuizing. Wat de ondergrond ook is, het centrale differentieel helpt je de ultieme tractie te pakken. En met wishbone-vuilbeschermers, outdrive-beschermers en hogere zijbeschermers die extra bescherming bieden tegen vuil en puin, is de OUTCAST 4S BLX met evenveel gemak bestand tegen woedende explosies en stunts over off-road of verharde oppervlakken.

ARRMA heeft ook het 4S-compatibele Spektrum borstelloze aandrijfsysteem van de OUTCAST stunttruck versterkt voor intensere actie op alle wegen. Een cool lopende Spektrum Firma 120A Smart V2 waterdichte ESC met IC5-connectoren (EC5-compatibel) voegt punch toe en verbetert het rijgevoel. De besturing is versterkt met een Spektrum S662 digitale servo met metalen tandwielen en een aluminium middenbehuizing. Het hogere koppel verbetert de manoeuvreermogelijkheden van de truck bij hoge snelheden.

Deze updates voegen zich bij een groot aantal beproefde ARRMA 4S BLX-functies - van hoge schoktorens, lange met olie gevulde schokbrekers en brede armen voor een soepele veerweg, tot stalen differentieelversnellingen en EXtreme Bash CVD-aandrijfassen voor en achter voor een onstuitbare vermogensafgifte. De OUTCAST 4S BLX bevat ook het populaire ARRMA eenvoudig toegankelijke modulaire ontwerp om routineonderhoud snel en eenvoudig te maken.

De geventileerde dBoots BACK-FLIP LP-banden zijn gemaakt van hoogwaardig rubber en hebben een agressief loopvlakpatroon dat een stevige grip vindt op een breed scala aan oppervlakken. De vintage vrachtwagencarrosserie heeft een stevige, spuitgegoten achtervleugel en wordt in de fabriek afgewerkt in twee frisse kleurenschema's naar keuze. Voor- en achterbumpers beschermen tegen schokken en een wheeliebar met rubberen banden zorgt voor stuntpotentieel.

Alles in het duurzame ontwerp draagt ​​bij aan zelfverzekerde controle en responsieve bediening voor alle oogverblindende stunts die je maar kunt bedenken. De ARRMA OUTCAST 4S BLX Stunt Truck is volledig gebruiksklaar en wordt geleverd met een 3-kanaals Spektrum SLT3 2,4GHz-radio en een dual-protocol SR315-ontvanger. Laad hem gewoon op, plaats de aanbevolen batterij van uw keuze en u bent klaar om krachtige nieuwe stunts te laten zien!

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over ARRMA Arrma trxxs 1/10 OUTCAST 4X4 4S V2 BLX Stunt Truck RTR, Rood ARA4410V2T4

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.