Het is vakantie tijd, we zijn gewoon geopend. Het kan zijn dat we telefonisch iets minder te bereiken zijn.

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas BANDIT 1/10 2wd Brushed HD with battery en USB-C charger Rood

Traxxas BANDIT 1/10 2wd Brushed HD with battery en USB-C charger Rood

Traxxas

Prijs: 249,95
Model: TRX24254-8RED

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

De Traxxas Bandit brengt het RC-buggy rijden naar een nieuw level. Denk aan hogere snelheden, innovatieve technologie, uitstekende weerbaarheid en ook nog eens een hele vriendelijke prijs. Met deze stoere buggy haal je gemakkelijk snelheden tot wel 60 kilometer per uur, zonder dat je de controle verliest over het voertuig. Dat komt mede door het lichtgewicht chassis dat zorgt voor uitstekende handling. 

Kracht en avontuur
Op pad met de Traxxas Bandit staat garant voor schitterende avonturen. Maak fantastische sprongen, voer de snelheid op en ervaar hoe je uitstekende grip houdt met dit stoere voertuig. Hoe hoog de snelheid ook is. Als je de Bandit voor het eerst ziet, verwacht je wellicht niet dat er zoveel power uit zo'n voertuig komt. Maar laat je verrassen door het brute vermogen van deze stoere RC-buggy.

Waterproof elektronica
Een groot voordeel van de Traxxas Bandit is dat de elektronica is voorzien van een waterproof case. Daardoor kun je onder elke weersomstandigheid door blijven racen. Of het nu regent of droog is, of de ondergrond nu modderig is of opgedroogd, voor deze buggy is er geen enkel probleem.

Uitstekende elektronica
Aan boord van de Traxxas Bandit vind je een geweldige Titan 12-turn 550 motor. Deze motor levert het vermogen dat nodig is om tot wel 60 kilometer per uur te racen. In combinatie met de XL-5 waterproof Electronic Speed Control (ESC) geniet je van optimale prestaties. En het besturen doe je met de TQ 2,4 GHz afstandsbediening die zeer intu?tief werkt. Zo wordt het voor zowel gevorderde als beginnende RC-coureurs een fluitje van een cent om dit voertuig te besturen.

Training Mode
Met de Traxxas Bandit haal je hoge snelheden, maar wil je eerst het voertuig onder de knie krijgen voordat je met vol vermogen over de weg scheurt, gebruik dan de gepatenteerde Traxxas Training Mode. In deze modus wordt het vermogen teruggeschroefd en kun je op lagere snelheid eerste wennen aan het voertuig. Als je klaar bent om echt te vlammen schakel je de Training Mode uit en ga je voor vol vermogen.

Batterij en USB-C lader meegeleverd
Bij deze RC-buggy ontvang je een 8,4 V 3000 mAh Power Cell NiMH batterij. Daarnaast wordt een USB-C lader meegeleverd, zodat je nooit lang zonder batterij zit om te kunnen racen met de Traxxas Bandit.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas BANDIT 1/10 2wd Brushed HD with battery en USB-C charger Rood

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.